7/10/11

PERBARISAN HARI KEMERDEKAAN NEGARA YANG KE-54 DI DATARAN MERDEKA

PASUKAN PANCARAGAM JPK.DBKL  telah terlibat secara langsung dengan perbarisan Hari Kemerdekaan Negara yang Ke-54 di Dataran Merdeka .Penglibatan PASUKAN PANCARAGAM JPK.DBKL di Perbarisan Hari Kemerdekaan Negara adalah salah satu aktiviti yang biasa dilakukan.Aktitviti pada tahun ini lebih meriah walaupun ia diadakan pada pagi hari jumaat dengan cuaca yang baik dapat disempunakan dengan jayanya.Bagi anggota baru PASUKAN PANCARAGAM JPK DBKL ini adalah detik permulaan untuk transformasi baru seperti yang disarankan oleh Perdana Menteri kita.

Melalui Jalan Raja Laut menuju ke pentas utama membuat lintas hormat

Menunggu untuk bergerak dengan dikeliling oleh orang ramai sekitar jalan Raja Laut

2 ulasan:

  1. Kepada Admin....: Sila edit@crop semula Head Picture & segala2nya kerana resolution terlalu besar dan berat utk loading.....! harap maklum.....!

    BalasPadam
  2. Terima kasih kerana memaklumkan ini kepada admin dan admin telah membuat perubahan kepada blog.Diharap pembaca blog dapat loding dengan cepat.Sekiranya timbul masalah lagi mungkin adalah disebabkan masalah dengan upload internet dari rangkaian internet atau masalah pada pc anda.Admin mengalu-alukan sebarang pandangan untuk menambahbaik blog ini untuk manafaat semua.Harap maklum

    BalasPadam